Kíváncsian várom a javaslatokat, kívánságokat! :D

Ötletbörze, óhaj-sóhaj

felirat

KEVIN | 2017.08.24

Helo kedves Hajni
egy olyan kérdésem lenne hogy
a FIGHT FOR MY WAY. SOROZATHOZ . Tudnál e esetleg feliratot csinálni??. Mivel ami az ázsiaékkövein van nagyon nem jó

Re:felirat

sohoney | 2017.09.01

Kedves Kevin!
Először is elnézést kérek a késői válaszért!
Sajnálom, hogy nem találod jónak az Ázsia ékkövein lévő feliratot, de nemet kell mondanom a kérésedre. Ne haragudj! Feleslegesnek tartom, hogy egy sorozathoz több felirat is készüljön. Ez az én személyes véleményem. Esetleg jelezd az észrevételeidet a fordítóknak, hátha rászánják az időt, és javítanak a feliraton.

One warm word

A Wolf Moni | 2017.06.11

Kedves Hajni! Nekem már régi vágyam, hogy magyarul is végig nézzem a One Warm Word/A Word From Warm Heart sorozatot, Ji Jin Hee-vel. Nagyon érdekes és elgondolkodtató film és nem mellesleg Park Seo Joon és Lee Sang-Woo is játszik benne. Eddig nem "merte" senki bevállalni, mert elég "nehéz" sori, de ha esetleg látsz benne fantáziát ... szerintem sokan örülnénk neki. Köszönöm szépen!

Re:One warm word

sohoney | 2017.06.13

Kedves Moni!
Sorozatot egy darabig biztos nem vállalok be. Ahogy a főoldalon írtam, ha rendbe jön a kezem, filmeket fogok fordítani. Úgyhogy nemet kell mondanom, ne haragudj!

Phantom Detective

Csilla22 | 2017.01.23

Kedves Hajni! Egy 2016-os koreai mozit,a Phantom Detective címűt szeretnék a figyelmedbe ajánlani,nem titkoltan azzal a szándékkal,hátha Te készítesz hozzá feliratot! Már régóta vadászom rá.Legfőképp a főszereplő Lee Je Hoon /Signal, Secret Door, Paparotti/ miatt.Előre is köszi! Valamint hálás köszönet az eddigi felirataidér!!!

Re:Phantom Detective

sohoney | 2017.01.23

Kedves Csilla!
Meg fogom nézni, de egyelőre nem ígérek semmit. Leírás és előzetes alapján jónak tűnik. Plusz Lee Je Hoon lenyűgözött a Paparotti-ban. Ha jó az angol felirat, akkor nagy eséllyel le fogom fordítani, de hogy mikor, azt jelenleg nem tudom megmondani. Köszi az ajánlást! :)

Cheo Yong 2

Cheo Yong 2 | 2015.09.20

Szia!
Tervezed esetleg a Cheo Yong 2-t is lefordítani?

Re:Cheo Yong 2

sohoney | 2015.09.26

Szia!
Ne haragudj a késői válaszért!
Igen, szeretném majd lefordítani, de egyelőre elég kevés a szabadidőm, így nem merek bevállalni még egy sorozatot a Queen of reversals mellé.

Sóhaj

TF Marcsi | 2014.08.27

Kedves Hajni!
Gondolom-látom- tudom, hogy sok az igény és véges az időd és az erőd. Mégis megkockáztatok egy filmet a figyelmedbe ajánlani,/ 1 estés/ és nincs magyar felirat,tudtommal.A címe Closer to Heaven /Nae sarang nae, 2009-es/ és a főszereplők:Ha Ji Won./igazából nem Ő hoz lázba/ és Kim Myung Min, a Beethoven Virus mogorva karmestere, aki 14 kg-ot fogyott azért, hogy ezt a megrázó filmet hitelesen játszhassa el.Biztos nem tömegek sóhajtanak a fordításért, csak abban bízom, hogy valaki rácsodálkozik erre a nagyszerű alakításra és ezért vállalkozik rá.
Köszönettel: Marcsi

Re:Sóhaj

sohoney | 2014.08.28

Szia! Meg fogom nézni. Filmet nagyobb eséllyel vállalok be a Big Man mellé, de egyelőre nem ígérek semmit. Minden szabadidő függvénye. :)

Tételek: 1 - 10 ból 19
1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása