Kíváncsian várom a javaslatokat, kívánságokat! :D

Ötletbörze, óhaj-sóhaj

Umimachi Diary fordítás

Densetsu | 2017.11.13

Szia!
Az Isshuukan friends(nagy kedvencem) megnézése után találtam rá erre az oldalra(nagy örömömre). Köszönöm az eddigi feliratokat, tudom, hogy mennyi idővel jár, régen én is fordítottam. A kérésem pedig az lenne, hogy lenne ez a szép kis történet, nevezetesen Umimachi Diary, amit még senkinek sem sikerült lefordítania, pedig temérdek angol felirat található hozzá és HD minőségű videó. Örülnék, ha egyszer le tudnád fordítani. :)

Re:Umimachi Diary fordítás

sohoney | 2017.11.14

Kedves Densetsu!
Örülök, hogy idetaláltál. Jó nézelődést! :)
Megnéztem az Umimachi Diary előzetesét. Szeretem az ilyen típusú filmeket, úgyhogy szívesen lefordítom, de azt egyelőre nem tudom megmondani, hogy mikor. Remélem, megérted. :)

felirat

KEVIN | 2017.08.24

Helo kedves Hajni
egy olyan kérdésem lenne hogy
a FIGHT FOR MY WAY. SOROZATHOZ . Tudnál e esetleg feliratot csinálni??. Mivel ami az ázsiaékkövein van nagyon nem jó

Re:felirat

sohoney | 2017.09.01

Kedves Kevin!
Először is elnézést kérek a késői válaszért!
Sajnálom, hogy nem találod jónak az Ázsia ékkövein lévő feliratot, de nemet kell mondanom a kérésedre. Ne haragudj! Feleslegesnek tartom, hogy egy sorozathoz több felirat is készüljön. Ez az én személyes véleményem. Esetleg jelezd az észrevételeidet a fordítóknak, hátha rászánják az időt, és javítanak a feliraton.

One warm word

A Wolf Moni | 2017.06.11

Kedves Hajni! Nekem már régi vágyam, hogy magyarul is végig nézzem a One Warm Word/A Word From Warm Heart sorozatot, Ji Jin Hee-vel. Nagyon érdekes és elgondolkodtató film és nem mellesleg Park Seo Joon és Lee Sang-Woo is játszik benne. Eddig nem "merte" senki bevállalni, mert elég "nehéz" sori, de ha esetleg látsz benne fantáziát ... szerintem sokan örülnénk neki. Köszönöm szépen!

Re:One warm word

sohoney | 2017.06.13

Kedves Moni!
Sorozatot egy darabig biztos nem vállalok be. Ahogy a főoldalon írtam, ha rendbe jön a kezem, filmeket fogok fordítani. Úgyhogy nemet kell mondanom, ne haragudj!

Phantom Detective

Csilla22 | 2017.01.23

Kedves Hajni! Egy 2016-os koreai mozit,a Phantom Detective címűt szeretnék a figyelmedbe ajánlani,nem titkoltan azzal a szándékkal,hátha Te készítesz hozzá feliratot! Már régóta vadászom rá.Legfőképp a főszereplő Lee Je Hoon /Signal, Secret Door, Paparotti/ miatt.Előre is köszi! Valamint hálás köszönet az eddigi felirataidér!!!

Re:Phantom Detective

sohoney | 2017.01.23

Kedves Csilla!
Meg fogom nézni, de egyelőre nem ígérek semmit. Leírás és előzetes alapján jónak tűnik. Plusz Lee Je Hoon lenyűgözött a Paparotti-ban. Ha jó az angol felirat, akkor nagy eséllyel le fogom fordítani, de hogy mikor, azt jelenleg nem tudom megmondani. Köszi az ajánlást! :)

Cheo Yong 2

Cheo Yong 2 | 2015.09.20

Szia!
Tervezed esetleg a Cheo Yong 2-t is lefordítani?

Re:Cheo Yong 2

sohoney | 2015.09.26

Szia!
Ne haragudj a késői válaszért!
Igen, szeretném majd lefordítani, de egyelőre elég kevés a szabadidőm, így nem merek bevállalni még egy sorozatot a Queen of reversals mellé.

Tételek: 1 - 10 ból 21
1 | 2 | 3 >>

Új hozzászólás hozzáadása